Älä jätä jälkiruokaa väliin. Pätee niin ravintolassa kuin treffeillä (tai molemmissa samaan aikaan).
Unohda dieetit ja ensimmäisten treffien säännöt. ”Ei saa mennä sänkyyn, koska muuten olet huono ihminen tai annat huonon kuvan itsestäsi?? Maito tappaa ja leivästä saa syövän??” WHAT!?? Go for it! Anna palaa! Kerro ekoilla treffeillä vaikka koko elämäntarinasi, mene sänkyyn, itke, naura, nolaa itsesi. Kaikki riippuu hetkestä. Hetki on ennestään määrittelemätön, siinä pitää elää. Myöhemmin voi sitten katua, että kannattiko toimia vai jättää toimimatta. Jälkimmäinen noista kaduttaa taatusti enemmän. Itse olen toiminnan naisia ja onnellinen siitä.

kuva 5-17

Slow deitit Haraldissa la 23.2., vielä ehdit varaamaan paikan

Olen niin täynnä sosiaalisen median linkkejä paastoista ja väkisin väännetyistä erikoisruokavalioista. Keskittymällä kalorilaskureihin suuntaat energiasi juuri siten, että taatusti haluat syödä tuplaten. Hassu juttu, että light ja sokerittomat tuotteet löytyvät useimmiten ylipainoisten ruokakorista. Vastaavasti pervoimmat tyypit löytyvät uskonlahkoista. En siis halua verrata ylipainoisia ja uskonlahkoja keskenään, mutta ymmärrätte varmaan pointin. Henkilökohtaisesti pidän enemmän pulleista miehistä/naisisista kuin laiheliineista, jos puhutaan fyysisistä ominaisuuksista. Syöminen on kivaa ja siitä pitää nauttia! Eilen söin Viikinkiravintola Haraldissa täyttävän menuun ja pidin ehdottomasti eniten raikkaasta alkuruokalajitelmasta ja jälkiruuasta, joka tihkui sutinaan johtavia ominaisuuksia.  Suklaakakkua, Maariantuoksuheinäjäätelöä ja lemppariani, kirsikkahilloa! Sama jälkkäri on tarjolla myös slow deiteillä, niin oli pakko käydä koemaistamassa setti. Viikinkityyli on viehättää nähtävästi miehekkäitä miehiä, sillä poikkeuksellisesti naisille on enemmän jäljellä paikkoja.

Mikä muuten on miehekäs mies?

Miehekäs mies elättää perheensä ja hänellä on valtaa, joka ilmenee sosiaalisesti ja/tai ammatillisesti. Miehekäs mies on portsari, poliisi, toimitusjohtaja tai presidentti. Päättäväisyys ja vakaus ovat perinteisesti miehisiä ominaisuuksia. Miehen on kyettävä suojelemaan itseään, perhettään ja muita kanssaihmisiään. Vihollinen voi olla esimerkiksi työttömyys, murtomies tai vaikka Venäjä. Miehekäs mies on voittaja. Voittajuus ilmenee eri genreissä eri tavalla; eniten jälki-istuntoja, isoin tilipussi, kovin juomaan, nopein auto jne. Se mitä juuri kirjoitin on täyttä p**kaa, vaikka ikävä kyllä 2000-luvullakin totta.

Lopuksi vähän perusteluja miksi jälkkäriä ei kannata jättää väliin:kuva 3-20

SUKLAA, JUMALTEN RAVINTOA

Kaakaossa on antioksidantteja ja se sisältää myös kiihdyttävää kemikaalia, joka saa aikaan hyvän olon tunteen. The Journal of Sexual Medicine julkaisi tutkimuksen, jossa yhden palan päivässä suklaata nauttineilla naisilla oli vauhdikkaampi seksielämä, kuin niillä jotka eivät nauttineet.

KIRSIKKA, HEDELMÄLLISYYDEN SYMBOLI

Kirsikka on täynnä muun muassa A-, C- ja E-vitamiineja, magnesiumia, foolihappoa ja rautaa. Kirsikoissa on myös sydämen sääntelyyn vaikuttavaa melatoniinia.

KAHVI, KOFEIINI KIIHDYTTÄÄ VERENKIERTOA KAIKKIALLA….

Pharmacology, Biochemistry and Behavior -lehden mukaan kahvi voi lisätä naisten seksihaluja, koska kofeiini kiihdyttää sydämen sykettä ja verenkiertoa.

PS NAISET…Miehet johtavat nyt varauksissa, vielä ehdit mukaan

Tälläsiä pohdintoja tällä erää, deiteillä nähdään!

rain-741817_640

 

 

Deittikuningatar
Anna Uusiheimala

www.deittisirkus.fi

 

Deittikuningatar