Tiistaina olin erään ystäväni picnic-synttäreillä ja siellä oli muutama minua melkein 10 vuotta nuorempi poikamies. Eräs heistä kertoi olevan kovinkin aktiivinen seuranhaun suhteen. Kysyin häneltä, että onko sulla joku toivelista tyttöystävän suhteen? Ja sellainenhan löytyi!

Toivelista oli kutakuinkin seuraavanlainen:

– 20-25 vuotta
– Suomenruotsalainenanna
– Pukeutuu muotivaatteisiin
– Ei mäkätä
– Blondi
– Kiva

”Seuraavaksi tulee tämän pinnalliselta kuulostava toivelistan suomennos, joka ilmeni keskustellessa aiheesta lisää.”

20-25 vuotta = Ei biologisen kellon tikitystä, jotta ei tarvitse tehdä heti lapsia. Iällä ei muuten suurta merkitystä.

Suomenruotsalainen = Koska kyseisen henkilön perhe oli hänelle tärkeä ja puhui ruotsia, niin haluaisi että hänen naisensa voisi luontevasti kommunikoida hänen perheensä kanssa. Käytännössä siis ruotsinkielen taito täten plussaa.

Pukeutuu muotivaatteisiin = Seuraa trendejä, tietää mitä tapahtuu.

Ei mäkätä = Ystävät ja heidän seuransa kyseiselle henkilölle tärkeitä, mielellään myös tuleva tyttöystävä viihtyisi heidän seurassaan.

Blondi = Loppujen lopuksi hiusten värillä ei ollut merkitystä.

Kiva = Hyvä itsetunto. (Tämä henkilö oli siis ostanut eräälle exälleen silikonrinnat itsetunnon kohotukseen. Suhde ei kuitenkaan kestänyt.)

Käytännössä siis aivan järkeen käyviä toiveita, vaikkei se heti alkujaan siltä kuulostanutkaan. Ihmisten kanssa kannattaa aina keskustella lisää, varsinkin silloin kun heitä ei ensin ymmärrä.

Mukavaa loppuviikkoa ja tulkaa lauantaina Helsingin Amarilloon bilettämään (ei ennakkovarauksia, normaali ravintolan sisäänpääsymaksu, jos sellainen on!)
http://www.sinkuille.fi/helsinki-amarillo-la-30-7-deittisirkus-love-bileet/

Deittikuningatar Anna
www.deittisirkus.fi

11259098_996340013710369_72479282_n