Helsingin kaupunginmuseo ja Deittisirkus järjestävät yhteistyössä Suomen ensimmäiset Tuoksutreffit.

Hajuilla ja hajuaistilla on tunnetusti iso rooli parinvalinnassa, mutta entäpä jos muut aistit yritetään sulkea pois? Tapahtumassa tutustutaan vastakkaiseen sukupuoleen keskustelun ja tuoksun perusteella.

deittisirkus_tuoksutreffit_kopio_oikeuskuvaHajut vaikuttavat vahvasti parinvalintaan. Hyviksi tai pahoiksi aistittujen hajujen lisäksi eritämme feromoneja, joita emme pysty tietoisesti haistamaan mutta jotka vaikuttavat käyttäytymiseemme. Perimältään erilaisen ihmisen tuoksu koetaan houkuttelevimmaksi. Näin ollen naiset valitsevat kumppanikseen miehiä, jotka ovat geneettisesti mahdollisimman kaukana heistä – jos siis hajusteet ja nykyinen pyrkimys neutraalilta tuoksumiseen eivät vie voittoa ominaistuoksusta ja feromoneista.

Miehet tuovat mukanaan paidan, jota ovat käyttäneet muutaman päivän tai yön ajan ilman voimakkaita hajusteita. Naiset puolestaan saavat ensikosketuksen miehiin nuuhkimalla paitoja ja keskustelemalla silmät sidottuina heidän kanssaan. Tapahtuman jälkeen deittailijat saavat toki nähdäkin toisensa ja yhdistää näin ulkonäön kokemaansa.

Ilmoittaudu mukaan! Vain nopeimmat mahtuvat mukaan

Tapahtumaan on vain ennakkoilmoittautuminen ja tapahtuma on osallistujille täysin *maksuton.  Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ennakkoilmoittautunut peruuttaa tulonsa tai ei saavu paikalle, niin häneltä periltään 50 euron suuruinen maksu.

Tuoksutreffit järjestetään lauantaina 22.10. klo 18–21, tapahtumaan on vain ennakkoilmoittautuminen. Deittisessio liittyy Helsingin kaupunginmuseossa 7.10.2016–15.1.2017 esillä olevaan Haju-aistikokemukseen.

 

Lähetä itsestäsi seuraavat tiedot osoitteeseen toimisto@deittisirkus.fi

Oikea koko nimesi:

Deittinimi:

(Deittinimi voi olla etunimesi tai täysin keksitty, sillä tapahtumaan osallistutaan täysin anonyymisti.)

Ikäsi:

Sähköpostiosoitteesi:

Kotiosoitteesi:

Puhelinnumerosi:

 

Miehiä pyydetään ottamaan mukaansa tapahtumaan T-paita, jossa ovat nukkuneet 2-3 yötä.
Deodorantin käyttö tänä aikana on sallittua.
Tuoksutreffien aikana museon ovet ovat auki vain osallistujille.

Naiset saapuvat paikalle 17.30 ja miehet 18.00.
Tiedustelut: toimisto@deittisirkus.fi

Osoite:
Helsingin kaupunginmuseo
Aleksanterinkatu 16

deittisirkus logo

beautypopupfi