Moi, mä olen Tiina ja teen jatkossa juttuja tänne sinkuille.fi sivuille. Aloitan näin kertomalla siitä, että on raivostuttavaa pestä koko ajan lakanoita, mikäli on tullut temmellettyä sängyssä aktiivisesti. Keksin tähän vihdoinkin ratkaisun, millä voi olla kiihottavakin vaikutus. Lakanoiden päälle laitettava kumilakana.

Helppo pyyhkiä käytön jälkeen ja laittaa kaappiin ja lakanat pysyvät puhtaina. En/emme tietenkään nuku kumilakanan päällä, jos sitä mietitte. Ainut ehkä negatiivinen asia on, että jos olisi tosi kylmä niin myös kyseinen lakana tuntuisi aluksi viileältä, mutta toki lämpenee nopeasti.

Muista pitää itsesi aktiivisena, olit sitten sinkku tai parisuhteessa!

Tilasin samaan syssyyn myös ohuet alusvaatteet, sellaiset sopivan keveät, mistä tuntoaisti on melkein sama kuin ilman alusvaatteita. Visuaalisesti kauniit ja helppo niin pukea kuin riisua. Saatan kuulostaa liiankin käytännölliseltä, mutta voi seksiin liittää myös elämää helpottaviakin asioita. Olen samaa mieltä myös somevaikuttaja Sita Salmisen kanssa siitä, että seksistä voisi puhua neutraalimmin ilman häpeää.

Nyt jäi vähän harmittamaan, kun ei tullut tilattua muuta. Mutta kannattaa tutustua valikoimaan, sillä dildot ja muut kiihottimet sopivat niin yksinäisiin kuin yhteisiin hetkiin.

Tiina O.