” Minä olen niin herkkä, että esimerkiksi tilaisuuteen sopimaton mekko on saanut minut hylkäämään treffikumppanini. On miehiä, jotka huomaavat ja arvostavat naisen huoliteltua ulkonäköä korvakoruista hajuvesiin. Mikäli aikuinen nainen kutsuu yökylään, niin oletan panostusta alusvaatteisiin, meikkiin ja kynsilakkoihin.

Pidän leikkimielisistä keskustelunavauksista ja kysymyksistä. Sellaisista, jotka voi ymmärtää monella tavalla. Se avaa ihmisen tapaa ajatella ja kykyä käsitellä erilaisia asioita. Käsitys seksistä jakaa myös ihmisiä moniin pieniin ryhmiin. Kaikki eivät tunne edes omia seksuaalisia piirteitään. Ihmettelevät vaan kun ei oikein tunnu miltään.

beach-685786_640Useimmat miehet pitävät siitä, että he saavat auttaa naista. Pienen avun pyytäminen mieheltä toimii lähes aina. Mutta ylimitoitettu tarjoilu hyllyn kiinnittämisestä tai tökerösti tehty vika pölynimuriin aiheuttavat hylkimisreaktion. Pölynimuriin oli tungettu kerran jopa pikkuhousut. Tämä ei tehnyt haluttua vaikutusta.

Tutustu uusiin ihmisiin mukavalla tavalla

Mies saattaa osata pyykinpesun ja siivoamisen paremmin kuin nainen ja nuo taidot eivät estä pitämästä formulasta tai oopperasta. Jotkut naiset ovat yrittäneet tehdä vaikutuksen laittamalla ruokaa onnistumatta siinä. Ensin eronneena, myöhemmin leskenä olen saanut kaikenlaisia kotiaputarjouksia, ikkunanpesijää etc.

Eräs nainen kutsui itse itsensä kerran kahville ja toi tullessaan yhden pullan. Ei jatkoon! En ehkä ole tyypillinen mies, mutta ottakaa naiset miehestä selvää.”

Nimimerkki: Mies vuosimallia 1960