YLLÄTY JA KOKEILE ERILAISIA MIESTYYPPEJÄ!

miehetMies on ihminen siinä missä nainenkin. Monesti sinkkunaisilla on tiukat ennakkomääritelmät miehen ulkonäöstä, harrastuksista ja koulutuksesta. Toivemääritelmät sopisivat paremmin autoon kuin elävään ja ajattelevaan olentoon.

Nainen! Mitä jos hyppäisit ns. omalta mukavuusalueeltasi pois ja antaisit mahdollisuuden vähän toisenlaisillekin vaihtoehdoille?

ALLA  MUUTAMA MIESTYYPPI, JOITA LÖYTYY KAIKISTA YHTEISKUNTALUOKISTA KOULUTUKSELLA TAI ILMAN.

Wanna be poikamies

Yksi asia tällä kaverilla ei vaihdu, se on Facebook-status, joka pysyy sinkkuna puolenkin vuoden seurustelun jälkeen. Tämä mies on sosiaalinen ja pitää hauskanpidosta. Tietysti hän pitää myös sinusta, mutta sinä olet hänelle viihdettä siinä missä muutkin. Hän tarkastelee aidan viertä usein ja miettii olisiko ruoho siellä kuitenkin vihreämpää.

NEUVO: Suhtaudu häneen yhtä kevyesti ja pidä silmät sinäkin auki…Mikäli hän tällöin on tosissaan kanssasi, saattaa toimintaan tulla muutosta. Muussa tapauksessa voit pitää häntä viihdyttävänä seuralaisena tai lopeta suhde.

Pahis – Sons of Anarchy-tyyppi

Tämä mies on katoavaa sorttia –  välillä seuranaan kenties poliisi, oja tai rakastaja?
Pahiksella on vetovoimaa, mutta hän haluaa olla villi ja vapaa. Tätä miestä et voi muuttaa, joten älä usko, JOS hän vannoo muutosta – hyväksy asia tai jätä hänet. Mikäli arvostat tunteiden vuoristorataa ja villiä seksiä, mutta olet itsenäinen ja pärjäät suurimman osan ajasta yksin, niin hän voi olla sinulle se oikea.

Elämäntapataiteilija tai opiskelija

Tämä mies on kaiken maallisen yläpuolella, niin hyvässä kuin pahassa. Kunpa hän olisikin Jeesus ja pystyisi taikomaan viiniä ja leipää. Hän ei ole välttämättä ymmärtänyt, ettei parta tee vielä Jeesusta tai siveltimen omistamien Picassoa. Viiniin löytyy aina kyllä rahat jostain. Jos sinulla on varaa pitää köyhää rakasta, niin hän voi olla hyvä ”investointi”. Vaihtoehtoisesti hyvä valinta, jos tykkäät itse myös ”köyhäillä”.

– Oi ikuinen nuoruus, ei stressiä, ei lainaa, ei vastuuta!

Mamis

Hän on hyvä, hellä ja ymmärtäväinen. Hän on samaa mieltä kanssasi ja avaa sinulle aina oven. Vaarana on, että mies unohtuu oven taakse. Hän haluaa, että sinä teet päätöksen oli kyse sitten ravintolan tai hääpaikan valinnasta. Hitunen omaa tahtoa tekisi tästä miehestä suositumman, mutta mamis hakee hyväksyntää myöntymällä.

Hyvä valinta, jos haluat puolison, joka odottaa päätöksiä sinulta.

PS. Kannattaa tarkistaa myös hänen suhteensa omaan äitiinsä, niin kuin kaikkien muidenkin miestyyppien. Tämä mies on todennäköisesti myös äitinsä pauloissaa, joten anopin valta tulevassa suhteessa voi olla tuntuva.

Player/Ken

Komea, ystävällinen ja tyylikäs. Vaatekaappi pullollaan Ganttia, Hilfingeriä yms. Pian kuitenkin huomaat, että hän on luonut menestyksensä kulissit tekstiileillä ja aurinkolasien valinnalla. Hän elää yli varojensa. Positiivisena puolena on, että hän silittää itse omat pikeepaitansa.

Hän vaatii myös puolisoltaan konservatiivista stadilaista tyyliä. Pääasiassa hän panostaa kuitenkin vain itseensä. Tämä mies ei kaipaa henkevää keskustelua. Jos jaksat hymyillä läpi kyynelten ja tykkäät merkkivaatteista, niin hän on mukavaa terassiseuraa.

”My name is Narkomaani, Työnarkomaani”

Työnarkomaani rakastaa eniten työtään. Työstä jo pelkkä puhuminen saa hänet onnelliseksi ja sydämen sykkimään kiihkeämmin kuin mikää muu. Hän on suorittaja myös siviilissä, kaikki pitää tehdä nopeasti ja tehokkaasti. Mikäli et tarvitse yhteistä aikaa vaan enemmänkin pätäkkää, niin hän voi olla loistokaveri juuri sinulle.

Vässykkä

Yksi sana – SAAMATTOMUUS! Avaamatonta postia, tyhjiä wc-paperirullia, pizzalaatikoita ja likaisia astioita. Hän ei kykene vastuuseen ja toivoo sinusta henkistä selkärankaa. Hän on todennäköisesti mukava, mutta kun näet hänen kotinsa haluat kauas pois.

Sopii naiselle, joka haluaa äidiksi aikuiselle miehelle.

Uikuttaja

Mies, jolla on aina jokin vialla ja kaikki on aina jonkun muun syy. Ex-puoliso, omat vanhemmat, työkaverit ja trauma, kun lemmikkihamsteri kuoli v.1985. Hän ei iloitse muiden onnistumisista ja vähiten sinun. Kun ostat uuden paidan, hän huomauttaa ainakin kankaan materiaalista. Kertoessasi  saavutuksistasi, niin hän ei kehu sinua vaan vaihtaa vähintään puheenaihetta. Ravintolaseurana kaikista rasittavinta, sillä varmasti oliivit ovat väärän mallisia.

Hän tarvitsee enemmän psykiatria. Toisaalta, jos olet esimerkiksi masokisti, niin napakymppi!

ON – OFF

Joka päivä liikuntaa tai ei ollenkaan, kolmen päivän kännit tai absolutismi. Kuudeksi töihin tai lorvimispäivä, ei kompromisseja. Kaikki on hyvin niin kauan, kun olet samaa mieltä hänen kanssaan. Hän ei suvaitse eriäviä mielipiteitä, vaan kokee ne uhkana ja loukkauksena. Häneltä löytyy vahvat mielipiteet myös siihen, mitä sinun tulee tehdä tai elää. Hänen ominaisuuksiaan voivat olla liika herkkyys, mustasukkaisuus, alkoholismi ja narsismi.

PERUSMIES

Hän seuraa urheilua, käy tavallisissa töissä, pitää liharuuista ja hieronnasta. Arvostaa kotia, perhettä ja lomamatkailua turistikohteisiin. Haaveilee reippaista kävelylenkeistä tulevan rakkaansa kanssa. Hankkisi koiran, mikäli hänellä ei olisi allergiaa. Hän on suositeltava vaihtoehto monelle naiselle, mutta ei siinä tapauksessa, jos haluaa elämältään jotain vaihtoehtoisempaa tai extremeä.

Deittikuningatar, Anna