RAHA JA RAKKAUS
Näitä kahta asiaa moni halajaa, mutta niiden yhdistäminen ei ole suositeltavaa. Tai toisinsanoen niiden lähteet kannattaa pitää erillään. Raha ja rakkaus; jos rakastat enemmän rahaa kuin rakkautta, niin et osaa rakastaa. Mikäli kumppanisi pyytää, (jopa suhteen alkuvaiheessa rahaa) niin silloin pitäisi hälytyskellojen soida.
Soimisesta tulikin mieleeni, että kerran ovikelloni soi asuessani vielä Riihimäellä ja siellä oli tuntematon nainen. Hän pyysi minulta rahaa lainaksi ruokaan. Pyysin naista ystävällisesti peremmälle ja syömään kanssani. Sitä nainen ei halunnut. Hän halusi siis vain rahaa ja sen käyttötarkoitus todennäköisesti ei olisi ollut ruoka. Rakkauteni ei kelvannut, eikä hänellä ollut siihen tarvetta.
Internetdeittailussa kannattaa olla varovainen ja pitää maalaisjärki mukana. Pitää tiedostaa riski, että netissä tapaamasi henkilö voi aina olla jotain muuta kuin se, mitä sanoo olevansa. Sähköpostilla leviävät rakkauskirjeet ovat yleisin rakkaushuijauksen muoto, vaikka nykyisin on myös paljon muitakin muotoja. Yksittäiset huijarit voivat vedota tunteisiisi ja ”rahapulaansa”. Ennen varsinaista rahan pyytämistä he yrittävät saada luottamuksen kertomalla esim. henkilökohtaisia asioita, jotka eivät välttämättä ole totta. Huijareita on kaikilla mahdollisilla foorumeilla ja tärkeintä on muistaa, että rahan pyytäminen varsinkin tutustumisvaiheessa ei ole todellakaan suotavaa.
Kyseessä ei ole uusi ilmiö. Rakkaushuijareita on ollut aikojen alusta lähtien ja tulee aina olemaan, tekniikka vaan muuttaa muotoaan. Suurin osa sähköisten deittipalvelujen käyttäjistä on kuitenkin tavallisia ihmisiä, jotka etsivät seuraa.
Äläkä häpeä tehdä rikosilmoitusta, jos olet tullut huijatuksi! Huijari jatkaa ja etsii uusia uhrejaan niin kauan kuin jokin tai joku hänet pysäyttää.
Mukavaa viikonloppua!
Deittikuningatar Anna
Ei kommentteja!
Artikkelille ei ole vielä jätetty kommentteja, ole ensimmäinen!