90 miljoonan euron Eurojackpot-päävoitto osui vastikään jollekin onnekkaalle suomalaiselle. Mitä Sinä tekisit kyseisellä käsittämättömällä rahasummalla? Ihan kävi mielessä, jos itsekin kokeilisi pelaamista mobiilikasinot merkeissä tämän uutisen jälkeen.

Moni haluaisi luonnollisesti turvata itsensä lisäksi kanssaihmisteni tulevaisuuden tai itseasiassa onnellisuuden. En kuitenkaan usko, että pelkän ison rahasumman antaminen toiselle ihmiselle luo onnellisuutta, vaan voi luoda mahdollisuuden itsensä toteuttamiselle ja hyvän tekemiselle muille ihmisille. Raha edesauttaisi toteuttamaan ideoita, joiden eteenpäin vieminen lisäisi onnellisuutta.

Itse varmaan perustaisin muutaman säätiönkin. Suomessa esimerkiksi angstisille mielensä pahoittajille voisi luoda oman säätiön elämän ilon löytämiseksi ja yleensä se ilo lähtee löytymään, kun ymmärtää että tällä maapallolla on muitakin ihmisiä kuin oma napa ja sen murehtiminen.

Tietenkin käyttäisin rahaa esimerkiksi matkailuun ja matkoihin liittyviin elämyksiin. Mikäli haluat lähteä kokeilemaan onneasi valuutan metsästämisessä nyt ja netissä, ilmaista pelirahaa vedonlyöntiin on tarjolla. Kokemukset eivät mene rikki, katoa tai niitä ei voi varastaa. Matkailussa ja elämyksien nauttimisessa tylsintä on tehdä niitä yksin, siksi toivonkin että jokainen löytäisi rinnalleen ystävän tai rakkaan, jonka kanssa niiden kokeminen on sata kertaa kivempaa. Tosin reissussahan on myös hyvä mahdollisuus tavata uusia ihmisiä!

Yhteistyöartikkeli