Naiset arvostavat miesten ulkoisessa habituksessa eniten miesten SIISTEYTTÄ JA HYGIENIAA ja turn offina koetaan myös ns. SUOMI- ja mainospaidat. Miehet puolestaan arvostavat naisellista pukeutumista ja jossain määrin erottuvuutta. Toisin kuin eläinmaailmassa, niin ihmislajissahan nainen on useimmiten se näyttävämpi ja koreampi osapuoli.

NAISTEN PÄÄVIESTIT MIEHILLE OVAT:

– Laita päälle puhtaat, ehjät ja istuvat vaatteet
– Pese hiukset ja hampaat
– Käytä deodoranttia ja ripaus jotain raikasta tuoksua (ei liikaa)

”Kynnen alusiin kiinnitetään myös naisten puolelta huomiota, sillä ajatus intiimimmästä kanssakäymisestä törkyisillä kynnenalusilla ei vaan toimi”

Miehet ovat esteetikkoja

MIESTEN MIETTEITÄ NAISTEN PUKEUTUMISEEN:

– Miehet arvostavat yleisesti ottaen hameiden ja mekkojen käyttämistä
– Vartalon myötäistä pukeutumista
– Persoonallisuutta joissakin rajoissa (tyylillisiä alagenrejä lukuun ottamatta)
– Kolmospesälle eksyttyä, stay up-sukat ja kauniit alusvaatteet on plussaa

Itse löysinkin juuri superhyviä alennuksia ja runsaan valikoiman Spot-a-shopista.

Miehet ovat siis todellisia esteetikkoja ja siksi juurikin pitävät naisista. Iso osa miehistä ei välttämättä huomaa pieniä yksityiskohtia ja mitättömiä muutoksia naisen ulkonäössä. Mikäli siis haluat miehen huomion ulkoisilla avuilla, niin pukeutumiseen, hiuksiin ja meikkiin kannattaa panostaa. Tämä kuulostaa tietysti pinnalliselta, mutta ensivaikutelma tehdään vain kerran ja kannattaa se mielenkiinto pitää jatkossakin. Tähän liittyy myös evoluutio ja biologia, sillä tutkimusten mukaan mies kiinnostuu nopeammin naisesta ulkonäön perusteella kuin nainen miehestä. Naisten on pitänyt kautta aikojen arvioida miehen kykyä esimerkiksi sitoutua liittyen raskaaksi tulemisen riskiin. Naisilla puolestaan aistillisesti hajuaisti on yksi määräävin tekijä seksuaalisen kanssakäymisen aktivointiin liittyen.

MYÖS OMAKSI ILOKSI

Suurin osa naisista saa myös itse tyydytystä kauniista vaatteista, kengistä ja meikistä. Vaikkakin meikittömät kotipäivät antavat oman ripauksensa monen arkeen. Keväällä tehdään eniten vaatehankintoja, koska aurinko saa taas hormonit hyrräämään ja halutaan uudistua pimeän talvikauden jälkeen. On hienoa, että nuoriso suosii nykyisin second handia ja ottaa kantaa tällä myös ympäristöasioihin.

Jos olen itse menossa ulos, niin koen että seurani pukeutumisen olisi hyvä olla samassa linjassa. Tämä ei tarkoita sitä, että pitäisi pukeutua identtisesti vaan lähinnä saman tasoisesti. Tyttökavereiden kanssa usein puhutaankin jo ennakkoon, että mitä kukin on laittamassa päälle. Miesten kanssa koen myös oleellisena, että tyylit kohtaavat jollakin tasolla.

Viisi vinkkiä treffeille pukeutumiseen

Valoa, väriä ja rohkeutta siis pukeutumiseen, sekä onnellisuutta ja hyvää mieltä!

Anna