Nyt täytyy sanoa, että olin sen verran nynny etten kirjautunut testimielessä Sugar daddyja ja Sugar babyjä yhdistävälle sivustolle. Minusta on silti hienoa, että etusivulla kerrotaan selkeästi mistä on kyse. Viehättävät ihmiset etsivät luksusta elämäänsä

Kyse on sopimusten teosta varakkaiden miesten ja ulkonäkönsä eteen tekevien naisten välillä. Sivuston kokeilun kerrotaan olevan ilmaista ja 79 % löytää käyttäjistä kumppanin. Sivustolla voi kertoa aikaa tuhlailematta minkälaista hyötysuhdetta on tarjoamassa tai hakemassa. Toinen osapuoli saa vastineeksi seuraa mahdollisilla muilla palveluksilla ja toinen osapuoli aineellisia hyödykkeitä; rahaa, matkoja, kosmetiikka, laukkuja etc.

Mikäli kumpainenkin osapuoli on tyytyväinen tällaiseen järjestelyyn, niin mikäs siinä. Toki voi miettiä muuttuvia tekijöitä, entä jos toinen osapuoli rakastuu ja toinen ei? Onko kyseinen menettelytapa turvallista tai eettistä? Ilmoittautuuko mukaan henkilö(tär) taloudellisessa ahdingossa ja vapaaehtoinen seuralaistoiminta on hyväksikäyttöä? Tapahtuuko tätä joka tapauksessa ja näin se on valvotumpaa?

Kokeile ilmaiseksi anynoomisti

Onhan toisaalta avioliittojakin, joissa varakkaampi henkilö voi ikään kuin poimia kumppanin itselleen oman kehyksensä ulkopuolelta.

Ei ole ehkä täysin oikeaa tai väärää vastausta, vaan mennään ns. harmaassa maastossa. Mene ja tiedä, meillä on yksi elämä. Elä se niin kuin parhaaksi koet.

RichMeetBeautiful

Anna