Aikanaan kun aloitin Deittisirkus speed dating-tapahtumien järjestämisen ennakkovarauksella Helsingissä (Apollossa) ja Tampereella (Teerenpelissä), niin olin tehnyt ikäryhmät ilmoittautumisen yhteyteen. Luovuin kuitenkin pian ikäryhmistä ja alla kerron pätevät syyt siihen.

6 syytä miksi ikäryhmiin jakaminen ei kannata speed dating-tapahtumissa (ei tärkeysjärjestyksessä)


1. Ihmiset ottavat luvut kirjaimellisesti, eivätkä enää tiedä mihin ryhmään pitäisi ilmoittautua, jos ovat lukujen rajalla.

2. Osa haluaa tavata itseään nuorempia henkilöitä.

3. Osa haluaa tavata itseään vanhempia henkilöitä.

Anna Uusiheimala – Deittisirkus

4. Osalle ikä ei merkitse mitään.

5. Osa on päättänyt tavata vain oman ikäisiä henkilöitä, mutta eri ikäisten ihmisten tapaaminen voi avata silmiä monella tapaa.

6. Ryhmien muodostaminen syntyy liian haasteelliseksi vähemmistöikäryhmien kanssa ja Deittisirkus speed datingiin kaikki aikuiset sinkut ovat tervetulleita.

Deittisirkuksen speed dating-tapahtumat ovat hyvämaineisia ja positiivisia livedeittitapahtumia, jotka ovat järjestelyjen ja ohjauksen kannalta rennon hallittuja ja osallistujilleen toimintavoiltaan selkeitä.

Info tapahtuman kulusta kerrotaan aina ennen aloitusta ja perusasiat toistetaan vaihtojen yhteydessä. Materiaalit ovat pöydissä valmiina ja jokaisella on yhtä hyvät lähtökohdat puitteiden osalta tutustua yhtä moneen uuteen ihmiseen.

Seuraavaksi tulen kertomaan, miksi kontaktointi hoidetaan nykyisellä tavallaan ja mistä syistä se on paras tapa.

Anna/Deittisirkus
asiakaspalvelu@deittisirkus.fi

Anna Uusiheimala on eniten ihmisiä live-kohtauttanut henkilö Suomessa.

Tervetuloa Deittisirkus speed datingiin la 11.3.2023 Viking Grace Sinkkuristeilylle (tätä risteilyä ei televisioida)