girl-1641215_960_720Deittisirkus järjestää nyt ensi kertaa SINKKUVANHEMPIEN JA LASTENMIELISTEN ORIGINAALIN SPEED DATINGIN HELSINGISSÄ SU 6.8.2017

Osalle ihmisistä vanhemmuus on asia, mikä vaikuttaa suuresti parinvalintaan. Tämän vuoksi Deittisirkus järjestää 6.8.2017 klo 17 ensimmäistä kertaa sinkkuvanhemmille ja lapsenmielisille suunnatun originaalin speed datingin Korjaamon Baari & Keittiössä. Kyseiseen tapahtumaan ovat tervetulleita henkilöt, joille se että vastakkaisella osapuolella on jo lapsia, on hyvä juttu! Samana päivänä päiväsaikaan järjestetään Lasten Festarit Helsingissä www.lastenfestarit, joten originaalia speed datingia voidaan pitää myös mukavana jatkotapahtumana aikuisempaan makuun. Mikäli emme saisi tähän tapahtumaan sukupuolten välistä tasapainoa, niin ilmoittautumiset siirtyvät seuraavalle lauantaille originaaliin speed datingiin Helsinkiin ravintola Prestoon. Meille on tärkeää päästä aina mahdollisimman lähelle 50%/50% lopputulosta.

MIKÄLI KIINNOSTUIT, NIIN VOIT VARATA PAIKKASI SPEED DATINGIIN TÄÄLTÄ (tapahtuma siirretty Originaaliin speed datingiin ravintola Prestoon la 12.8. epätasaisen sukupuolijakauman vuoksi.)

Halutessasi voit saapua Korjaamoon viihtymään jo aiemmin. Katso Korjaamon Baari & Keittiö kesämenu täältä.

 

Korjaamo Baari & Keittiö
Töölönkatu 51 a-b
00250 Helsinki

 

korjaamo logodeittisirkus logo

 

 

lafelogo