Jouluun on enää kuusi päivää! Jokaiselle on varmasti joulussa oma juttunsa, mikä saa hymyn huulille: lahjat, joulukuusi, glögi, iloiset lapset, lumi, jouluruoka…minun kohdallani täyttyvät nuo kaikki. Olen hyvin jouluihminen, kuusikin tuotiin jo marraskuun loppupuolella sisään.

kiss-502559_960_720Onko parisuhteessa ja sinkkuna yksin elävän joulu erilainen? Luulen, että se riippuu paljon siitä onko ystäviä ja sukulaisia lähellä. Ja myöskin siitä, mitkä fiilikset joulu kullekin tuo. Silloin kun elin yksikseen, minun jouluni oli ihmisten täyteinen sillä sovin kaikkea ystävien ja sukulaisteni kanssa. Sinkkujoulua ei mielestäni pidä pelätä vaan nähdä kaikki mikä on hyvää.

Arjessa jokainen hetki on otollinen tavata rakkaasi. Mielestäni lausahdus ”Pidä silmät auki” on totta. Jokaiselle meistä täällä on se joku, joidenkin on vain etsittävä enemmän. Tai vain vaihtaa kauppaa, jossa on tottunut käymään. Minäkin tapasin mieheni kuukauden mittaisessa työkokeilu jaksossa. Mitä jos en olisi koskaan kokeillut sitä työtä?

Lasten joulumieli on minulle kuitenkin tärkein. Haluaisin, että kaikki lapset saisivat onnellisen joulun. Me ihmiset voimme yhdessä vaikuttaa siihen. Meillä Pornaisissa K-Kauppa teki hienoimman eleen koskaan. Kaupassa on joulukuusi, jossa roikkui lappusia. Lappusissa luki esim. ”4v tyttö”. Halutessaan ihmiset saivat ottaa kuusesta lapun ja ostaa lapselle lahjan. Tämän jälkeen paketoitu lahja tuodaan kuusen alla olevaan lahjapussiin. Kauppiaat antavat lahjat oman kylän vähävaraisille lapsille. Minä kävin ostamassa neljä vuotiaalle tytölle lahjan ja siitä jäi todella hyvä mieli.

 

Tahdomme auttaa suomalaisia tutustumaan, ystävystymään ja rakastumaan. Tahdomme, että sinä löydät rakkaasi. Deittisirkuksen originaali speed dating on hyvä tapa tavata monia ihania ihmisiä.

 

Rakkain terveisin
Deittiprinsessa Jenni

kuvaNimi: Jenni
Asuu: Järvenpäässä
Ikä: 21 v
Sivilisääty: Seurustelee
Horoskooppi: Vesimies
Lempiruoka ja juoma: Pinaattikeitto ja maito
Parasta elämässä on: Ihmiset
Tylsintä elämässä on: Ankeus
Motto: Aika parantaa haavat