Jyväskylässä on kokonaisväkilukuun nähden noin 22 % yksinasuvia ja näistä suuri osa on sinkkuja.
Noin 21 000 on alle 65 vuotiaita ja loput noin 8000 on senioreita, eli esimerkiksi leskiä tai muuten yksin asuvia jo eläkkeellä olevia henkilöitä.

Suurin sinkkujen ja yksinasuvien ikäryhmä Jyväskylässä on 25-34 vuotiaita, joita on noin 5500 ja alle 25 vuotiaita yksinasuvia on noin 4800.

Facebookin jyväskyläläisistä käyttäjistä noin 8800 ilmoittaa olevansa sinkku ja 34 000 ei kerro parisuhdestatustaan. ”Ehkä nämä ovat juuri niitä syitä, miksi Deittisirkuksen sinkkutapahtumia on pyydetty Jyväskylään, toteaa kertoo Deittikuningatar Anna Uusiheimala.”

Maaliskuun 21. päivä Deittisirkus on ensimmäistä kertaa Jyväskylässä Ravintola Jyväshovissa. Ilta alkaa sokkotreffeillä lennosta 22.00-22.30 ja noin 24.00 järjestetään pop up-speed dating. Tapahtumat ovat olleet suosittuja eri kaupungeissa.

—————————–——————————————————

Deittisirkus on Suomen ainut speed datingiin ja sinkkutapahtumiin erikoistunut yritys. Yritys on järjestänyt tapahtumia jo yli kaksi vuotta, mutta on maaliskuussa ensimmäistä kertaa Jyväskylässä. Tämän jälkeen Deittisirkuksen sinkkutapahtuma uusitaan Ravintola Jyväshovissa toukokuussa. Näihin tapahtumiin ei ole ennakkovarausta.

Lisätiedot:
Deittikuningatar
Anna Uusiheimala
asiakaspalvelu@deittisirkus.fi
www.deittisirkus.fi

 

Deittikuningatar