Deittisirkuksen Originaali speed dating järjestettiin marraskuussa ensimmäistä kertaa Helsingin Amarillon yläkerran tiloissa. Minä (Jenni) ja Laura emännöitiin ilta hyvällä meiningillä ja energialla ilta seitsemästä ilta kymmeneen.

kuva-2Helsingin originaalin speed datingimme siirtyminen Amarilloon toi pikadeiteille uutta potkua ja toimi sijaintinsa vuoksi loistavasti. Juna-asemaltakin Amarilloon on vain parin minuutin kävelymatka ja tämänkin vuoksi saapuminen paikalle on erittäin helppoa.
Tila Amarillon yläkerrassa, jossa pikadeitit pidetään on kompakti ja intensiivinen. Deittaajat löysivät ennakkoon merkityt paikkansa ongelmitta ja miesten siirtyminen deitiltä toiselle numerojärjestyksessä toimi moitteettomasti.

Helsingissä jaamme ilmoittautuneet kahteen ryhmään valmiiksi ennakkotietojen perusteella. Virallisen deittiosuuden päätteeksi on vielä minuuttitreffit toisen ryhmän edustajien kanssa, joten kaikilla on mahdollisuus kontaktoida itseään kiinnostavat henkilöt.

”Eräskin mies tuli kertomaan minulle, että myös toisen ryhmän naisten kauneus oli pistänyt silmään  ja hän oli kovin mielissään päästessään tapaamaan vielä heidätkin.”

Deitti-iltaamme oli ilmoittautunut taas paljon erilaisia ja eri alojen sinkkuja.
Mm. näiden alojen osaajia oli tekemässä tuttavuutta toisiinsa tapahtumassamme: lääkäri, opiskelija, suunnittelija, koulutusuunnittelija, toimittaja, hammaslääkäri, palotarkastaja, lastentarhanopettaja, virkamies, yrittäjä, liikuntapaikan hoitaja etc.

Ennen kuin tapahtuma varsinaisesti alkaa ihmiset ovat aina hiukan jännittyneitä, mikä on aivan normaalia uudessa tilanteessa.  Mutta heti ensimmäisen deittikohtaamisen jälkeen ihmisten vapautuneisuus on jo käsin kosketeltavaa. Tämä näkyy hymyinä, innostuneina ilmeinä ja aktiivisena keskusteluna jolloin ei edes tarvita taustamusiikkia. Tunnelma on suorastaan katossa.

Parasta live-deittailussa on ihmisten läsnäolo juuri siinä hetkessä.  

Loppukontaktoinnin yhteydessä keskustelin erään viehättävän kolmekymppisen naisen kanssa, joka kertoi antavansa omat yhteystietonsa jatkotutustumisen merkeissä useammallekin miehelle.

Saimme paikan päällä hyvää palautetta asiakkailtamme:
Eräskin nainen kertoi heti paikan päälle tullessa, että hänellä oli hiukan ennakkoluuloja live-deittailua kohtaan. Deittisession päätteeksi kävimme kuitenkin uudestaan keskustelua ja hän kehui toimintaamme ja tapaamiaan mieskandidaatteja. Hänestä oli positiivista huomata, että pikadeittailu toimi myös hänen kohdallaan ja paikalla oli paljon hyvännäköisiä ja erilaisia miehiä

Deittisirkuksen paikkavaraukseemme Helsingissä kuuluu n. 3h:n organisoitu mittava speed dating-tapahtuma, ilmainen narikka ja maksuton sisäänpääsy Amarillon yökerhossa tapahtuman jälkeen. Monet jäivätkin jatkamaan iltaa intensiivisen keskustelusession jälkeen.

Seuraavat Deittisirkuksen Originaalit speed datingit:
Helsingin Amarillossa lauantaina 11.3.2017 (Varaa paikkasi nyt)
Tampereen Teerenpelissa lauantaina 18.3.2017 (Varaa paikkasi nyt)

Seuraa tähän iltaan tai loppuelämäksi

 

Rakkain terveisin

Deittiprinsessa Jenni

deittisirkusjenni

 

 

 

 

 

beautypopupfiamarillo-gifdeittisirkus logo