20729318_10155418450097530_557536919367563347_nViime lauantaina (12.8.) emännöin Lauran kanssa Originaalin speed datingin Prestossa Helsingin keskustassa klo 19.30 alkaen. Ilmoittautuminen alkoi klo 19.00 ja osa deittaajista sai osansa myös Kiira-myrskyn annista. Ajoissa paikalle saapuneet selvisivät kuivina.

Deiteille ilmoittautuu aina erilaisia, hauskoja, hyvännäköisiä ja kivoja ihmisiä. Heidän kanssaan on todella mukavaa viettää Speed dating-ilta! Nytkin huomasin, että deittaajat tulivat toistensa kanssa hyvin juttuun ja kaikilla oli kivaa.

Eräskin mies oli todella hauska, sosiaalinen ja pitkä vaalea komistus. Hän sai naiset nauramaan, mikäs sen parempaa!

Paikalla oli taas eri-ikäisiä kauniita ja fixunoloisia naisia. Useat naiset olivat varanneet paikan yhdessä ystävättären kanssa deitti-iltaan. Voin kuvitella, että on kiva tulla paikalle jonkun seurassa. (Jos havaitsemme ennakkoon, että ystävykset ovat ilmoittautuneet yhdessä, niin pyrimme aina paikoittamaan heidät erilleen.)
tämä
Eräälläkin kaunottarella oli selvästi mielekäs ja rento ilta, sillä hän siirsi korkkaritkin sivuun ja tapasi deittikumppaneitaan paljain jaloin

Paikalla oli myös eräs kolmekymppinen pitkä, harteikas komistus. Itse olen aina ajatellut, että tuon näköiset miehet on kusipäitä, mutta näin hänestä lempeyden ja aitouden! Satuinkin huomaamaan naisten kirkastuvat kasvot, kun hän istui kohdalle.

Loppukontaktoinnin aikana todella useat tulivat pyytämään lisää kontaktikuponkeja, eli sähköä oli muuallakin kuin ilmassa! Loppukontaktoinnissa voi siis halutessaan antaa valitsemansa yhteystiedot itseään kiinnostaville henkilöille. Tästä voimme siis päätellä, että illan aikana on syntynyt useita tuoreita suhteita.

Tule sinäkin viihtymään Originaalissa speed datingissa hyvässä seurassa!
Seuraavaksi Tampere pe 13.10.  ja Helsinki la 21.10.

Originaaliin speed datingiin aina vain ennakkovaraus

 

 

Rakkaudella
Deittiprinsessa Jenni
jenniii