Viikko sitten lauantaina oli taas keikka pohjoisessa ja edellisenä päivänä uusi keikkaparini ilmoittikin, että hänellä oli jalka paketissa. Mietin että mitähän nyt tehdään? Onneksi olimme rekryn yhteydessä saaneet muitakin yhteydenottoja ja saimme ihastuttavan uuden deittisirkuslaisen keikalle lennosta. Parasta oli, kun hain tältä jalkansa murtaneelta deittitavaroita (kiitos säilytyksestä), niin ovella hän juoksi suoraan oksentamaan. Onneksi ei ollut kuitenkaan tarttuva tauti!

Lähtömatkalla oli kanssa kivoja sattumuksia. Lentokentän bussissa huomasin, että TIKTAK:in Petra oli tulossa samaan koneeseen miehensä kanssa. En ensin ollut varma oliko se tosiaan Petra, mutta mustat korkeapohjaiset niittikengät vahvistivat luuloni. Meinasin pyytää vanhana fanina nimmarin, mutten kehdannut häiritä!

Lentokoneessa piti hieraista silmiä kahdesti..Törmäsin  tuttuun lentoemoon, joka vetää välillä Deittisirkuksen originaalia speed datingiä Helsingissä. Oikealta ammatiltaan hän on lentoemo ja hänestä saammekin usein positiivista palautetta.

Perille päästyäni pääsin deittisirkuslaisen kyydissä lentokentältä hotellille. Matkalla pysähdyimme Salessa, jossa ostin rivin lottoa ja sunnuntaina voitinkin lotossa kokonaista 2 euroa!

Sain nähdä vielä Kainuun prikaatinkin tällä reissulla, sillä nappasimme taksilla illan keikkaparini  kyytiin ja hän asui siinä lähistöllä. Itselläni on siis iso kunnioitus Suomen armeijaa kohtaan, siksi se oli iso juttu.

Tuli taas todettua se, että Suomessa on mielettömän kivaa ja puheliasta porukkaa. Pakko mainita tähän, että en ymmärrä miksi meitä suomalaisia haukutaan tuppisuiksi. Me olemme parasta kansaa ja kyllä puhutaan kun on asiaa.

Ympäri Suomea Deittisirkuksen Love Bileitä pitäessäni olen huomannut, että ihmiset tosiaan tykkäävät ja hyötyvät tällaisestä kevyestä kohtattamisesta ravintolailtojen yhteydessä.

Sunnuntaina sitten pakkasin kamat ja lähdin kauhealla kiireellä lentokenttää kohti. En kuitenkaan myöhästynyt koneesta, sillä se oli tunnin myöhässä. Paluulento olikin hetkittäin töyssyinen.

Tunnit kuluu ja päivät vaihtuu, muistakaa nauttia jokaisesta hetkestä viimeiseen asti. Jokainen silmänräpäys, kohtaaminen, sattumus, nauru, pettymys ja uuden kokeminen on askel eteenpäin.

Hyvää joulun odotusta ja ihanaa uutta vuotta!

Rakkain terveisin
Deittiprinsessa Jenni