5Deittisirkuksen Originaali speed dating järjestettiin kesäkuussa ensimmäistä kertaa Helsingin Prestossa. Olen tyytyväinen uudesta tapahtumapaikasta, sillä Presto on tyylikkäämpi ja siistimpi kuin aiemmat Helsingissä olleet Originaalit speed dating ravintolat. Lisäksi Presto sijaitsee Helsingin keskustassa keskeisellä sijainnilla (Eteläesplanadi 14).

Deittaajien oli helppo saapua deittitilaan klo 19, sillä Preston hovimestari ohjasi henkilökohtaisesti heidät luokseni. Deitit alkoivat klo 19.30 ja ilta sujui taas hyvässä tunnelmassa ja keskustelua tuntui deittaajilla riittävän.

Paikan vaihdoksen myötä deittaajilla oli enemmän rauhaa jutella deittikumppaniensa kanssa, sillä pöytien välissä oli reilusti tilaa, eikä tarvinnut kuulla viereisen pöydän keskustelua. Tästä asiasta saimme aiemmin palautetta edellisissä Originaalin speed datingin ravintoloissa.

Useat tulivat kertomaan minulle ja Lauralle, että deittikumppanit olivat erittäin miellyttäviä ja kivoja henkilöitä ja toivoivat tapaavansa heidät vielä tapahtuman jälkeenkin. Onnistuneen illan johdosta poistuimme Lauran kanssa Prestosta erittäin hyvällä mielellä. Suosittelen todella kokeilemaan Deittisirkuksen Originaalia speed datingia, sillä ilta on aina hyvä ja ihmiset ovat tutustumisen arvoisia.

Helsingin Prestossa deittaillaan Originaalin speed datingin merkeissä jo heti ensi kuussa, lauantaina 8.7.2017. Suosittelen varaamaan paikan hyvissä ajoin, sillä paikat täyttyvät ilmoittautumisjärjestyksessä. Tästä pääset lukemaan lisätietoja ja varaamaan paikkasi Helsinkiin.

Tampereella deittaillaan Originaalin speed datingin merkeissä perjantaina 11.8.2017. Tästä pääset lukemaan lisätietoja ja varaamaan paikkasi Tampereelle

 

4

 

 

 

 

 

Toivotan kaikille oikein ihania kesäpäiviä ja rakkaudentäyteistä juhannusta!
Deittiprinsessa Jenni
deittisirkusjenni