Etsinnässä on ihana alle 38 vuotias nainen, joka haluaisi vielä saada mahdollisesti oman perheen.
Sinua etsii tamperelainen 38 vuotias pitkän huiskea ja komea herrasmies, joka harrastaa mm. kuntoilua, tanssia ja meditointia, sekä jenkkifutista sohvalta käsin.

Herra J on ammatiltaan opettaja; koulutukseltaan ylempi korkeakoulututkinto (DI). J on luonteeltaan rauhallinen ja pitää myös itse ns. maltillisista persoonista.

Oleellisinta hänelle on kuitenkin se, että nainen on sinut itsensä ja muun maailman kanssa. Herra J arvostaa terveellisiä elämäntapoja, mutta ei ole fanaattinen kyseisten asioiden suhteen.

Liikunnallisuus naisessa on plussaa, koska J toivoo seuraa tai vähintään ymmärrystä omiin liikuntaharrastuksiinsa liittyen. Herra J osaa tilata myös sushia japaniksi ja on kaiken kaikkiaan erittäin mukava ja sofistikoitunut herrasmies. Hän ei tupakoi ja käyttää vähän alkoholia.

Muuta huomioitavaa: Herra J:llä on koira- ja kissa-allergia.

love-177785_640

”Minulla ei ole ennestään lapsia, mutta Sinulla niitä voi olla. Tiedän että haluan joskus perheen ja jälkikasvua, jos onni käy myötä. Toivon että olet samoilla linjoilla. Näillä näkymin en ole muuttamassa Tampereelta minnekään, mutta ”pahimmassa” tilanteessa sekin on mahdollista. Toivon että juuri sinussa olisi potentiaalia yhteisiin Pyynikin kävelylenkkeihin.”

– Herra J  –

Mikäli kiinnostuit Herra J:stä, niin lähetä pian sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@deittisirkus.fi

Liitä mukaan kuvasi ja seuraavat tiedot:

NIMI:
IKÄ:
AMMATTI:
HARRASTUKSET:
PUHELINNUMERO:
MUUTA MITÄ HALUAT KERTOA:

Vastaan kaikkiin yhteydenottoihin ja pyydän tavata viisi J:lle sopivinta ehdokasta Tampereen keskustassa viikonlopun 14.-16.11.2014 aikana.

Ystävällisin terveisin:
Deittikuningatar Anna

 

Deittisirkus tekee myös räätälöityjä henkilökohtaisia parinhakuja. Niistä on sovittava aina tapauskohtaisesti. Mikäli kiinnostuit voit ottaa yhteyttä ja kertoa toiveesi ja elämäntilanteesi sähköpostilla asiakaspalvelu@deittisirkus.fi, niin katsotaan kuinka voimme olla avuksi. Kyseinen palvelu on hyvin exclusiivista ja tapaaminen on välttämätön.