deittikuningatar

Deittikuningatar punaisissa kynsissään! (Te äänestitte värin)

On selvää, että miehet rakastavat naisellisia naisia. Vai onko joku eri mieltä? Naisellisuutta voi korostaa eri tavoilla, se ei siis aina tarkoita avointa kaula-aukkoa. Itse olen esimerkiksi ihan koukussa kynsiin ja sen jälkeen kun löysin paikan, missä loihditaan YHDESSÄ TUNNISSA täydelliset kynnet, niin olin aivan myyty. 

Suosittelen panostamaan pikkujoulukauteen ja myös miehet kiinnittävät naisten kynsiin huomiota, vähintäänkin alitajuisesti primitiivisellä tasolla. (JUTUN LOPUSSA MIESTEN AUTENTTISIA KOMMENTTEJA LIITTYEN KYNSIIN!)
Jos esimerkiksi hankit viehättävän pikkumustan, niin ei sen kanssa oikein matchaa järsityt kynnet.

Itse käyttämäni Susanna`s Nail Salon löytyy Järvenpäästä, Helsingistä, Porvoosta, Leppävaarasta ja Hyvinkäältä. Suosittelen sydämellisesti tutustumaan! Ja näin Deittikuningattarena minulla onkin kunnia suositella kyseistä ketjua. Nyt kelpaa mennä myös huomenna Some Awardseihin!

Itse olen jo joululahjat hankkinut (aloitin kesäkuussa), mutta jos omasta säkistä puuttuu vielä täytettä, niin marraskuussa Järvenpäästä hankitusta lahjakortista esim. siskolle, kaverille, äidille, anopille tai mummolle saa 10% alennuksen! (Koskee kaikkia palveluita).

http://www.kynsisalonki.fi
Susan`Salon Facebookissa

johanna

Kaunis ja taitava kynsihuoltajani Johanna on btw sinkku.

kuva 4-1

Kynnet ja käyntikorttikotelo.

kuva 5-1

Kynnet luovat naisellisen fiiliksen!

 

MIESTENVIIKON KUNNIAKSI KOMMENTTEJA MIEHILTÄ:

”Mies vaan”
Juu kyllä katon naisten kädet et onko huolliteltu ja lakattuna ,sekä varpaankynnet
pitää olla kanssa aina lakattuna ei tosin samalla sävyllä.Molemmat on mulle tärkeitä ihan silmänruokana ja myös sängyssäkin.
”Ihanat kynnet”
Kyllä kynnet huomataan, niin sormien kuin varpaiden. Ei välttämättä vaadi lakkaa kun on muuten hoidetut.
Mikä onkaan esteettisempää katsottavaa kuin naisten kauniisti hoidetut jalat sandaaleissa 🙂
”bimbot ei nappaa”
Kyllä kynnet saa olla laitetut, nainen saa olla naisellinen ja turhamainen kunhan ei avuton ole. Vaihtaa autoonsa renkaat jne.
”kyllä saa
ainakin tämän miehen mielenkiinon välittömästi:)
”Tavallinen mies.vm76”
No sanotaanko näin, että mitä naisellisempi nainen on, sitä paremmin hän herättää ainakin minun kiinnostuksen. Naisellinen käytös, eleet, puheet, tavat, ja pienet asiat kuten nyt vaikka rakennekynnet. Kaikki tämmöiset naisellisten naisten pikkujututkin kielii vaan sitä naisellisuutta. Eli ei ne hukkaan mene ne asiat mitä naiset tekeekin itselleen,, näitä naisten juttuja siis.
”mieskone6”
Laitetut kynnet on tosi hottikset! Tottakai naisella pitää olla hoidetutut kynnet, sellaset syödyt kynnet on niin epäeroottiset kun vain voi olla.
”minun mielipiteeni”
Tottakai siistit kynnet huomataan! mutta älkää v aan aikuiset NAISET vaan mitään erikoista laittako. kuin nätisti yksiväriset. muista tulee sirkuspelle mieleen!”Harras toive
Kynsistä näkee, onko nainen
1) junttiruusa
2) lady
2) hutsu.Suosittelen tavoittelemaan keskimmäistä (2) muullakin kuin kynsillä.
”tahtoisinvain1”
Juu valkoset kynnet on kauniit tahtoisin vain että nainen raapii valkoisilla kynsillä selkääni samalla kun katson miehen puolikkaita.”t. mies”
Pitkät punaiset kynnet ovat pornot, mutta koristeelliset lähinnä sotkuisen näköiset.”p.ka”
Kyllä, naisen kynnet huomaan. Simppeli vastaus, hyvin hoidetut ja sopivasti stailatut kynnet HOT. En välitä yliampuvasta tyylistä, mutta ei se haittaakaan kun ei siihen kukaan kuole 😉

”Janskuli 1975”
Olenkohan poikkeus? miehenä jopa innostunut kun naisilla kauniit rakenne/kuvioidut kynnet. ne on minusta jopa merkki siitä et naiset haluaa erottua joukosta.

”pikku kalle”
Joo, ihan kivat. Mutta isot pojat kertoo miesten raapivan persettään ja naisilla
on siksi tekokynnet, etteivät he raavi omilla kynsillä?

”9836537484943373”
Huoliteltu nainen = Ihana nainen! Näitä lisää!

”uros +50”
Tottakai käsiä ja kynsiä katsotaan, lähes heti kasvojen ja kenkien jälkeen. Pitkät ja hyvinhoidetut terävähköt kynnet saavat hormoonit hyrräämään.

Nämä miesten hauskat kommentit on koottu suomi24.fi-keskustelupalstalta.

 

Terveisin: Deittikuningatar Anna