Lohjalla asuntokuntia on kaiken kaikkiaan 21 760, tästä jopa 8295 on yksinasujia. Tämä tarkoittaa siis, että asuntokunnista melkein 40% on yhden hengen talouksia. Näistä miehiä ovat 3787 henkilöä ja naisia 4508 henkilöä.

frenfitAlle eläkeikäisiksi henkilöiksi voisi karkeasti luokitella 5039 sinkkutaloutta, eli he ovat alle 65 vuotiaita. Alle 25 vuotiaiden yksinasujien määrä tilastollisesti on uskomattoman tasainen; naisia 297 ja miehiä 299.

Lohjan Sinkkubileet

”Tilastoissa on huomioitava, että esimerkiksi osa parikymppisistä asuu vielä kotona ja ei näy siten ns. sinkkutilastoissa”, kertoo Deittikuningar Anna Uusiheimala Deittisirkuksesta.

On myös huomioitava, että kaikki yksinasuvat eivät ole sinkkuja. Esimerkiksi seurustelusuhteita ei pystystä tilastoimaan. Toisaalta myös sinkut voivat asua kommuunissa, ystävänsä tai vanhempiensa kanssa ja tällöin myöskään kyseinen asumistieto ei kerro parisuhdestatusta.

Deittisirkuksen sinkkutapahtuma tulee syyskuun alussa ensimmäistä kertaa Lohjalle. Alkuohjelmana on leikkimielisesti tuttuun Deittisirkus-tapaan sokkotreffejä ja lennosta ja myöhemmin pop up-speed dating, johon ilmoittautumiset kerätään paikan päältä.

www.deittisirkus.com