Viikko on mennyt todella nopeasti töiden lomassa ja olokin on tuntunut todella määrätietoiselta. Olen ollut n.4kk Deittisirkuksen toimistoassistenttina ja nyt tuntuu, että otan tätä hommaa haltuun. On hyvä ja itsevarma olo, se myös huokuu tuloksissa täällä toimistolla.

yksiomenaEnsi viikolla pidetäänkin pieni mikkitreeni liittyen speed datingin juontamiseen, koska olen itse juontamassa 12.9. tapahtumaa ensimmäistä kertaa. Helsingin originaali Speed dating 12.9. on tosiaan taas jo loppuunmyyty miesten sekä naisten osalta. Tampereelle 19.9. paikkoja on satavilla miehille sekä naisille.

Olen viikon mittaan vastaillut sähköpostikyselyihin, liittyen Helsingin originaalin Speed datingin vara- ja lisäpaikkoihin. Kyselyitä on tullut hyvin myös miehiltä ja ensi viikolla aloitamme lopullisen ilmoittautumislistojen käsittelyn.

Monet Deittisirkuksen Sinkkubileet lähenevät ja aloin perehtyä tapahtumien tavaroihin: Lohjaan, Kuopioon ja Jyväskylään. Huomenna lauantaina 5.9. lähdemme Annan kanssa vetämään Deittisirkus Sinkkubileitä Lohjalle ravintola Kayatepeen! Saimmekin tänään Lohjan tavarat kasaan.

Tällä viikolla Deittikuningatar Annaa haastateltiin radiossa. Keskustelu aiheena oli  mm. sinkkujen vaatimustaso. Olen itsekin kuullut sinkkujen listaavan, että minkälaisen miehen tahtoo. Kuulemani jälkeen sitä sitten vaan jäi tuijottamaan, että oletko tosissasi? Se oli hänen mielipiteensä ja ajatuksensa, mutta silti jäin ajatuksiini. Onko sellaista ihmistä olemassakaan, joka nuo kriteerit täyttää. Olin silloin vielä itsekin sinkku, joten ajattelin myös mitä minä tahdon mieheltäni. Yksi ajatus, joka tulee heti mieleeni on yleissivistys. Se on asia joka minua viehättää miehessä todella paljon. En tahtonut vaatia liikaa, enkä liian vähän. Sitten yht`äkkiä edellisellä työpaikallani kohtasin sen jota etsin.

Päivittäisistä facebook-päivityksistä suurinta keskustelua herätti tällä viikolla kysymys ”Voisitko seurustella henkilön kanssa, joka käyttää alkoholia?”. Eihän se mukavaa ole, jos kumppani käyttäisi alkoholia viikoittain tai päivittäin. Jonkun toisen mielestä taas alkoholin käyttö ei haittaa ollenkaan. Siksi tämä aihe oli hyvä, jotta ihmiset näkevät toistensa mielipiteitä asiasta. Itse ajattelen niin, että jos juominen vie suhteessa voiton niin se on siihen kuopattu. Ajattelisin, että jotain parempaa alkoholissa on kuin minussa.

Ihanaa perjantaita kaikille <3

Terkuin
Deittiprinsessa Jenni
www.deittisirkus.com

kuvaNimi: Jenni
Asuu: Järvenpäässä
Ikä: 21 v
Sivilisääty: Seurustelee
Horoskooppi: Vesimies
Lempiruoka ja juoma: Makaroonilaatikko ja maito
Parasta elämässä on: Ihmiset
Tylsintä elämässä on: Ankeus
Motto: Rakkaus ja viha kävelevät käsikädessä