Pyysimme pari viikkoa sitten uutiskirjeessämme onnistumistarinoita, eli kuinka Deittisirkus on onnistunut yhdistämään kaksi ihmistä toisilleen tapahtumiensa välityksellä. Pienenä haasteena tässä oli tietysti se, että jakelulistamme elää jatkuvasti siltä osin, että ”pariutuneet” poistavat itsensä uutiskirjelistaltamme.

Onneksi kannatusjäseniäkin näköjään oli postituksemme piirissä;

fashion-1868866_960_720”Tapasin nykyisen vaimoni Deittsirkuksen ilmeisesti ensimmäisessä tapahtumassa ja odotamme nyt yhteistä lasta. Olen suositellut tapahtumia myös miespuolisille sinkkukavereilleni.”

 

Deittisirkus Originaali speed dating Helsingissä ja Tampereella

 

”Seurustelin muutaman kuukauden speed datingissä tapaamani miehen kanssa, todella hyvä tapa tavata uusia ihmisiä. Sittemmin erosimme erinäisistä syistä johtuen, mutta olen ajatellut osallistua uudestaan. Myös ystävilläni on positiivisia kokemuksia tapahtumista ja ilmeisesti poikaystävä-tarinoitakin.”


”Tapasimme poikaystäväni kanssa toisemme Deittisirkuksen Love bileissä. Läksimme bilettämään puoliksi läpällä, mutta avoimin mielin. Pikadeittejen jälkeen jatkoimme juttelua ja vaihdoimme tämän jälkeen yhteystietoja.”


”Se ennakkovaraus-tapahtuma eli ilmeisesti originaali speed dating on loistava tapa meille kolmekymppisille, joiden biletyskiintiö on jo täysi tavata uusia ihmisiä livenä. Itseäni ”arpaonni” ei suosinut, mutta ystävääni kyllä ja hän seurustelee tällä hetkellä. Jatkakaa samaan malliin.”

Deittisirkuksen Originaali speed dating:
Tampereella pe 13.10.17 – VARAA PAIKKASI NYT

Helsingissä la 21.10.17 – VARAA PAIKKASI NYT

 

beautypopupfideittisirkus logo