Oletko menossa treffeille ja hallitset jo hiukset ja meikin? Muistathan myös yhden tärkeän asian, nimittäin kynnet!

Käytätkö käsiäsi puhuessasi? Onko tiedossa lounastreffit? Pidätkö kahvikupista kiinni? Kirjoitatko jotakin?
Kynnet näkyvät jokaisessa tilanteessa ja tämän asian saattaa unohtaa helposti.

Esimerkiksi Deittisirkuksen Originaalissa speed datingissa kirjoitetaan muistiin deittien deittinimet ja tunnistetiedot. Tämä sen vuoksi, koska tapaat niin montaa henkilöä, että et välttämättä muista tapahtuman lopussa keitä kiinnostavia henkilöitä olet tavannut. Treffeillä kuitenkin halutaan antaa itsestään huoliteltu ja hyvä ensivaikutelma, niin suosittelen että myös kynnet ovat laitettu. Tällöin sinun ei tarvitse piilotella sormiasi seuralaisiltasi.
Tule sinäkin Originaaliin speed datingiin Tampereelle tänä lauantaina (vain ennakkovaraus)

Uskon että jokainen mies huomaa laitetut kynnet, vaikka niistä ei muuten piittaisikaan.

liuskottuvat-kynnet

Monet naiset käyvät laitattamassa kynsiään kauneussalongeissa ja se on myös todella hyvä vaihtoehto. Mielestäni laitettujen kynsien lopputulos on todella kaunis ja kekseliäs. Itse en ole koskaan laitattanut, sillä en osaa pitää pitkiä kynsiä. Tällöin paras vaihtoehto on käyttää kynsilakkaa.

Yhteistyökumppaniltamme Beauty Pop Up:ilta löytyy laajavalikoima kynsilakkoja ja kannattaa olla rohkea ja kokeilla eri värejä eri asusteiden kanssa.

Näin keväällä mieli piristyy pimeyden tuomasta koomasta ja naiset alkavat ehostaa itseään uudella innolla.
Tuo kynsilakat kesääsi!

18157520_1904902023124487_5656888985476548725_n
Mikäli haluat laittaa kyntesi itse, niin se ei vaadi yliopistotutkintoa. Suosittelen vain viilaa, kynsilakkaa ja kynsien koristelulakkaa.

Viilalla saat tasoitettua kynnen päällysen siten, että lakka asettuu tasaisesti kynnen päälle. Lisäksi saat viilattua kyntesi sellaiseen muotoon ja pituuteen kuin haluat.

Tässä kuvassa on kolme ihanaa, erilaista ja raikasta kevään sävyä. Näet myös kynsissä värien tuoman kirkkaan lopputuloksen.

Punainen kynsilakka ja punainen huulikiilto olisi seksikäs valinta treffeille!

 

 

MINY_NailArtGlitter_2

 

Kynsien koristeluun suosittelen mi-ny:n glitteristä säihkettä. Beauty Pop Up:ilta löytyy useampaa sävyä kynsien koristeluun. Katso muut sävyt täältä

 

Rohkeus palkitaan niin kauneudessa kuin rakkaudessakin!

Mikäli kiinnostuit aiemmin mainitsemastani Deittisirkuksen Originaalista speed datingista, niin varaa paikka ensi kerralle Tampereelle tai Helsinkiin

 

Ihanaa ja värikästä kevättä kaikille!

Sydämellisesti toivottaen
Deittiprinsessa Jenni
deittisirkusjenni