Työt tuntuvat sujuvan kohdallani nopeammin viikko viikolta. Vapaa-ajallakin ajattelen työasioita, se on varmaankin ihan tyypillistä? Automatkoillakin tulee harjoiteltua ääneen jo tulevan lauantain spiikkejä.

voittoVarapaikkoja vapautui originaaliin speed datingiin jopa kolmelle naiselle tällä viikolla. Nyt voinkin hyvin mielin ja työtuloksin sanoa, että lauantain Helsingin speed datingin paikat ja tavarat ovat kasassa. Minua hieman jännittääkin lauantai-ilta, sillä spiikkaan siellä ensimmäistä kertaa. Meillä tulee olemaankin Iiriksen kanssa siellä varmasti mukava ilta 60 pikadeittaajan kanssa.

Onko ikäerolla väliä treffailussa/parisuhteessa? Kysymys esiintyi tällä viikolla facebook-sivullamme. Näen asiaan liittyen kaksi puolta, järjen- ja sydämenäänen. Itse seurustelen miehen kanssa, joka on minua 9 vuotta vanhempi. En ole missään vaiheessa nähnyt tilannetta vääränä, tai huonona meistä kummallekaan osapuolelle. Tosin, olisin kyllä stopannut heti siihen paikkaan, jos hän olisikin ollut päälle 40:en ikävuoden. Itse olen siis 21 vuotta.

Viikonloppuna on Deittisirkus sinkkubileet Kuopiossa ja Jyväskylässä. Vein Postiin laatikollisen tapahtumaan liittyvää tavaraa lähetettäväksi Jyväskylään. Alkuohjelmassahan yleensä meillä on Deittisirkus sinkkubileissä sokkotreffit lennosta ja välillä tulee uskomattomia kohtalon pareja. Välillä sokkotreffit on rakkautta ensisilmäyksellä ja toisinaan tutustuu vaan uuten mukavaan ihmiseen.

Lähetin tällä viikolla deittaajille ja deittisirkuslaisille (tapahtumatyöntekijöille) uutiskirjeet tulevista Deittisirkus tapahtumista. Uusista tapahtumista viestiminen on aloitettava ajoissa kaikille osapuolille. Palaten vielä ikäasioihin, niin lokakuussa on K30 DEITTI-ILLALLINEN ja PIKADEITIT K50 marraskuussa seniorimessuilla Huittisissa. Varmasti molemmat ovat ihania juttuja jo pelkästään kokemuksenakin.

IHANAA PERJANTAITA KAIKILLE!

Terkuin
Deittiprinsessa Jenni
www.deittisirkus.fi

anna ja mä

 

Nimi: Jenni
Asuu: Järvenpäässä
Ikä: 21 v
Sivilisääty: Seurustelee
Horoskooppi: Vesimies
Lempiruoka ja juoma: Pinaattikeitto ja maito
Parasta elämässä on: Ihmiset
Tylsintä elämässä on: Ankeus
Motto: Rakkaus ja viha kävelevät käsikädessä