Tällä viikolla vietettiin kansainvälistä naistenpäivää. Muistiko kukaan sinua millään ihanalla tavalla? Mielestäni sinkkujen ja parisuhteessa olevien on tunnettava olonsa kauniiksi ja rakastetuiksi joka päivä. On tärkeä antaa itselleen aikaa ja mahdollisuus tehdä asioita, joita harvoin saa tehtyä.

Minä ja kaksi ystävääni kävimme naistenpäivän alla syömässä pitkän kaavan mukaan. Ilta oli kaikinpuolin täydellinen, nautimme toisistamme ja naiseudestamme. Nauroimme sielumme kyllyydestä, eikä meillä ollut kiire minnekkään.

Naistenpäivänä minua odotti kotona suklaalevy ja ruutupaperiin kirjoitettu teksi ”Hyvää naistenpäivää kulta <3”. Silloin minusta tuntui hyvältä ja rakastetulta. Pienikin teko voi tehdä yhden ihmisen päivästä paremman, se on jo paljon!

perfume-791698_960_720Itsensä hemmottelu ei ole vain kivaa vaan myös terveellistä. Mitä enemmän tunnet olevasi kaunis tai rakastettu, sitä varmemmin pääkoppa pysyy kasassa ja kaikki tuntuu onnellisemmalta. Miten sinä olet viimeksi hemmotellut itseäsi? Minä hemmottelin itseäni viimeksi käymällä kasvohoidossa. Olo oli taivaallinen hoidon jälkeen, suosittelen.

Naisten jokapäiväinen tapa hemmotella itseään on meikkaaminen. Itse en ollut kovin syvällä meikkaamisen saloista, ennen kuin yhteistyökumppanimme AVON tuli kuvioihin. Viikonloppuisin laitoin luomiväriä aina samalla tavalla, väriä vain vaihtaen. Nykyään laitan neljää sävyä luomiini, kuitenkin vielä Avon-pakkauksen ohjeita seuraten. Täältä löytyy hyvät meikkivinkit.

 

Pidä itsestäsi huolta
helli itseäsi, ilahduta itseäsi
anna yllätyslahja itsellesi.
Se ei ole syntiä
vaan oikeaa rakkautta!
Sinä olet tärkein
mitä sinulla on.
Ja kun sinulla
on hyvä olla
sinun lähelläsi
on myös toisen
hyvä olla!

 

Deittisirkus

Ihanaa viikonloppua!

Terkuin
Deittiprinsessa Jenni

 

kuvaNimi: Jenni
Asuu: Pornaisissa
Ikä: 22 v
Sivilisääty: Seurustelee
Horoskooppi: Vesimies
Lempiruoka ja juoma: Pinaattikeitto ja maito
Parasta elämässä on: Ihmiset
Tylsintä elämässä on: Ankeus
Motto: Aika parantaa haavat