Voisitko kuvitella tapailevasi henkilöä, joka haisee hieltä tai muuten vaan epämiellyttävältä? Mielestäni tuoksu on todella tärkeä asia, johon voi onneksi itse vaikuttaa.

11229920_175133626170236_8402557953166823219_oYstäväni luopui kerran eräästä treffikumppanistaan, sillä hän haisi aina epämiellyttävältä. Treffailua jatkui pitkään ja ystäväni odotti, että haju olisi ollut vain tilapäistä. Paha haju seurasi häntä kuitenkin joka kerta.

Mielestäni puhtaat hampaat ja tuoksu ovat tärkeimpiä asioita hygienian ylläpidossa. Näistä kahdesta asiasta voi jo päätellä, kuinka hyvin pitää huolta itsestään. Huolitellusta ulkonäöstä tulee itsevarmempiolokin, ja tällöin on huomattavasti helpompi lähestyä esimerkiksi kiinnostavaa henkilöä.

Suihkautan joka aamu Avonin ihanaa Attraction-tuoksua ennen töihin lähtöä (vieressä kuva tuoksustani). Voin sanoa, että se oli rakkautta ensi silmäyksellä! Tuoksu on Houkutteleva karhunvatukkauute, magneettinenmyski ja ylellinen vaniljalta tuoksuva pihka muodostavat viettelevän sekoituksen, joka vangitsee koukuttavalla tavalla olemuksellaan. Miehillekkin on oma viettelevä Attraction tuoksu. (Deittisirkuksen originaalissa speed datingissa palkitaan juuri tällä samaisella tuoksulla hauskimmat deittinimet). Mielestäni erinomainen palkinto!

Kotonakin käytän tuoksuja, varsinkin tuoksukynttilöitä. En kuitenkaan mene liiallisuuksiin, ettei pää ole kipeänä koko joulun ajan. Jo muutama kynttilä saa aikaan mielestäni sopivan tunnelman.

Suosittelen kokeilemaan ihania ja erilaisia tuoksuja!

 

Rakkain terveisin
Deittiprinsessa Jenni

 

 

kuvaNimi: Jenni
Asuu: Järvenpäässä
Ikä: 21 v
Sivilisääty: Seurustelee
Horoskooppi: Vesimies
Lempiruoka ja juoma: Pinaattikeitto ja maito
Parasta elämässä on: Ihmiset
Tylsintä elämässä on: Ankeus
Motto: Aika parantaa haavat