kuva 1-27

Kuvassa Deittikuningatar Anna suihkunraikkaana, naama rasvattu Avonin päivävoiteella nutraeffects.

Täytän tänä vuonna 35 vuotta, tämä tarkoittaa että olen käytännössä vanhentunut ulkonäöllisesti jo 10 vuotta. Keskimäärin vanhenemisen alkamisajankohta ihmisellä on noin 25-27 vuoden iässä. Musta on ihanaa olla kolmekymppinen. Parikymppisen epävarmuus on kaikonnut ja henkinen hyvä olo jatkaa kasvuaan. En olisi parikymppisenä julkaissut itsestäni edes meikitöntä kuvaa. Jos arvioin itseäni myös parisuhteessa, niin ehkä vasta kolmenkympin tietämillä olen oppinut ymmärtämään myös parisuhteen merkityksen. Aiemmin vaikka olen ollutkin suhteessa, niin olen kokenut itseni enemmän sinkuksi. Tämä on ollut tosi ikävä juttu tietysti kaikkien osapuolten kannalta.

Äärimmäisyydet tuntuvat kasvavan kaikissa asioissa yhteiskunnassamme. Tämä liittyy myös ulkonäköön ja ravintoon. Ikuista nuoruutta tavoitellaan erilaisilla kirurgisilla operaatioilla ja ravintosuositukset vaihtelevat eri dieeteissä ja paastoissa laidasta laitaan.

Mitä lisäarvoa tuo se, että viisikymppinen näyttää teennäisesti kaksikymppiseltä? Vaikka henkilö kuinka kiristäisi naamaansa, niin silmät ja usein mm. ääni paljastavat ensimmäiseksi todellisen iän. Kyllä minustakin on kiva näyttää hyvältä, mutta ikäiseltäni. Mun on kauhean vaikea ymmärtää miksi ihmiset näännyttävät kehoaan ja ihailevat esimerkiksi rasvattomuutta. Normaalissa terveessä ihmisessä on rasvaa ja se vasta näyttääkin hyvältä.

Itsestään huolehtiminen, kuten ihon puhdistaminen ja kropan, sekä kasvojen rasvaaminen on suositeltavaa kaikille.  Sopusuhtaisen hyvältä näyttävän vartalon voi saada syömällä normaalin epänormaalisti. Itse en esimerkiksi syö aamupalaa, juon vain kahvia. Lounasaikaan syön ihan hirveästi, sitten voi olla taas pidempi tauko ja illalla syön enemmän. Tämä sopii juuri minulle. Pysyn hyvässä kunnossa ja jaksan tehdä paljon asioita. Rakastan esimerkiksi kebabia, pizzaa, burritoja ja hodareita.

kuva 4-23

Avonin Body Butter on ihan parasta!

Monet kuvittelevat, että olen aina hirveässä tällingissä ja korkkareissa. Tosiasiassa olen paljon ilman meikkiä ja kävelen kotipihallakin paljain jaloin. Siwaan lähtiessäni laitan sentään kengät jalkaan. Rasvailen kuitenkin itseäni myös kotitoimistopäivinä ja yksi ihana ja varmasti vetovoimaa lisäävä tuote on body butter! Nyt kun tuli vielä tällaiset ihanat kesähelteet, niin jalat esiin. Itse käyttämäni Avonin Caribbean body butter levittyy ja imeytyy alta aikayksikön ja jalat loistavat ikään kuin olisi kiiltävät sukkikset jalassa. Kannattaa ottaa ilo irti tässäkin muodossa näistä elokuun kesäpäivistä.

Vetovoimaa päiväänne!

Deittikuningatar Anna
www.deittisirkus.fi