women-1874345_960_720Kokkolan sinkut saman katon alle juhlimaan nyt perjantaina (19.5.2017)

Kokkolassa on 7583 yhden hengen taloutta, joista suuri osa on sinkkuja. Miesten määrä tästä on 3 386 ja naisten määrä on 4 197. Asumisen muoto ei kuitenkaan aina paljasta parisuhdestatusta.

Esimerkiksi on otettava huomioon sinkkuvanhemmat. Perheitä, joissa äiti asuu lasten kanssa on Kokkolassa
1 055 ja perheitä joissa isä asuu lasten kanssa on puolestaan 242. Perheisiin kuulumattomia henkilöitä, jotka eivät kuitenkaan asu yksin on 1525. Luvut ovat siis suuntaa antavia.

Live-kohtaamiset kantavat hedelmää

Deittisirkuksen Love Bileet tulevat Kokkolaan perjantaina 19.5.2017 ensimmäistä kertaa, paikkana Calle Nightclub.

 ”Aikana jolloin ihmisten kohtaaminen on tehty helpoksi verkossa, kaivataan selkeästi live-kohtauttamista. Juurikin tavattiin Deittisirkuksen Love Bileissä pariskunta, joka oli tavannut toisensa kaksi vuotta sitten tapahtumassamme ja oli nyt fiilistelemässä bileissä tunnelmaa. Emme myöskään sorsi pariskuntia, eli pariskunnat laitamme sokkotreffiosuudessa keskenään treffeille ja he saavat täten tehdä saman leikkimielisen match-lomakkeen ja hakea baaritiskiltä lasin kuplivaa”, kertoo Anna Uusiheimala (Deittikuningatar) Deittisirkuksesta.

sokkopariDeittisirkus ja Love Bileiden ohjelma

Deittisirkus on Suomen ainut sinkkutapahtumiin ja ihmisten kohtauttamiseen erikoistunut yritys. Tapahtumia järjestetään parilla eri konseptilla ympäri Suomea. Love Bileissä on kaksiosainen ohjelma, alkuillan sokkotreffit lennosta on moderni ja leikkisä versio ”rusettiluistelusta” ja myöhemmässä vaiheessa iltaa järjestetään huippusuositut pop up-pikadeitit, joihin pääsevät mukaan nopeimmat paikan päällä olevat henkilöt.

Minkä ikäisiä ihmisiä tapahtumissa käy?

Ikäasiat kiinnostavat aina osaa ihmisistä ja karkeasti voidaan sanoa että Deittisirkuksen Love Bileissä suurin osa ihmisistä on ns. bileiässä. Paikka missä Love Bileet järjestetään määrittää paljon minkä ikäisiä ihmisiä sinkkuja tulee paikalle. Jos kyseessä on nuorison suosima yökerho, niin tällöin suurin osa on kyseisen ikäluokan edustajia myös love bileiden osalta. Tämän lisäksi teema kerää paikalle aina ihmisiä, jotka eivät ole normaalisti kyseisen ravintolan asiakaskuntaa.

Voit lukea tapahtuman lisätietoja täältä

 

www.deittisirkus.fi

 

 

 

 

 

11902565_1488294054802310_2701547707982734917_n

 

 

 

 

 

 

deittisirkus logobeautypopupfi