Tuoreimman Tilastokeskuksen tiedon mukaan Tampereella elää 57 615 yksinasujaa, joista suurin osa on sinkkuja. Jos mukaan lasketaan kaikki ikäluokat, niin yksin asuvia miehiä on 25 999 ja naisia puolestaan 31 616. MUTTA…….

nainen aloneMiehissä enemmän valinnanvaraa Tampereella?

Mielenkiintoisinta ovat erot sukupuolten välillä eri ikäjakaumassa; 25-34 vuotiaita yksin asuvia naisia on tilaston mukaan 4910 ja miehiä puolestaan jopa 7167.

35-44 vuotiaissa on yksin asuvia naisia 2115 ja miehiä melkein tuplasti enemmän 4032.

Myöhemmässä vaiheessa, eli 55-64 vuotiaissa lukemat puolestaan kääntyvät päälaelleen, eli yksin asuvia naisia on 4799 ja miehiä 3191.

Tämä ei ole näkynyt kuitenkaan sinkkutapahtumissa!

”- Itseasiassa Tampereella sukupuolten välillä ei ole ollut epätasapainoa”, kertoo Anna Uusiheimala Deittisirkuksesta.

Vapaa pääsy Deittisirkus sinkkubileisiin pe 25.9. Tampereella. Kannattaa lähteä kokeilemaan onneaan.

http://www.sinkuille.fi/deittisirkus-sinkkubileet-tampereella-pe-25-9-bar-k-vapaa-paasy/

Deittisirkus järjestää perjantaina 25.9. sinkkubileet Bar K:ssa. Tällöin ohjelmassa on alkuillasta leikkimieliset sokkotreffit lennosta ja myöhemmässä vaiheessa kevyempi versio pikatreffeistä, eli pop up-speed dating. Kyseisessä speed dating-versiossa ilmoittautumiset kerätään paikan päällä. Sinkkubileisiin ei ole ennakkovarausta, eikä sisäänpääsymaksua. Tapahtuman yhteistyökumppanina myös Avon Finland ja naisille jaossa 100 huulipunaa neljässä eri sävyssä, sekä Avon-deodorantit pikadeittaajille.

asiakaspalvelu@deittisirkus.fi
www.deittisirkus.fi

Yhteistyössä:

http://www.avon.fi