Viikko alkoi Helsingin Deittisirkus speed datingin spiikkauksen jälkeisissä tunnelmissa. Voitin jännitykseni ja sain vedettyä Iiriksen kanssa tapahtuman loistavasti alusta loppun. Ensi kerralla ei luultavasti jännitä niin paljon ja sujuu kohdallani vieläkin sujuvammin. Oli myös ihanaa, että mieheni oli ulkona vastassa veljensä kanssa. Minähän olen ”landelta”, joten suurkaupungin keskustaan täytyy totuttautua.

nainen autonpellilläTulee usein sinkkuasioissa mietittyä ikäasioita. Uutisissa on tullut tällä viikolla ilmi, että ”Aikakoneen Sanin” uusi miesytävä on häntä 17 vuotta nuorempi ja Jenni Vartiainen 32 v seurustelee 23 vuotiaan muusikon kanssa. David Hasselhoff puolestaan seurustelee itseään 30 vuotta nuoremman naisen kanssa.

Itse yllätyin kuullessani näistä kaikista kolmesta suhteesta. Vaikka oma puolisonikin on minua melkein kymmenen vuotta vanhempi.

Julkisuuden henkilöillä voi olla vaikeampi tunnistaa aitoa rakkautta kuin tavallisella tallaajaa. Eli kuinka erottaa ihailu ja rakastaminen toisistaan. Kaiken lisäksi rakkauteen kuuluu myös terve ihailu.

Ja miksi vieläkin pidetään erikoisempana, että nainen on suhteessa vanhempi kuin mies?
Näihin pohdintoihin päätetään tämä työviikko, hauskaa perjantai-iltaa. Ensi viikon perjantaina olemmekin Bar K:ssa Tampereella 🙂

 

Parhain terveisin:
Deittiprinsessa Jenni

anna ja mäNimi: Jenni
Asuu: Järvenpäässä
Ikä: 21 v
Sivilisääty: Seurustelee
Horoskooppi: Vesimies
Lempiruoka ja juoma: Pinaattikeitto ja maito
Parasta elämässä on: Ihmiset
Tylsintä elämässä on: Ankeus
Motto: Rakkaus ja viha kävelevät käsikädessä