Naisille ominaista on itsensä ehostaminen ja meikkaaminen.
Minun suhde meikkaamiseen on jokapäiväistä, työviikkoisin kuitenkin hillitympää.
Viikonloppuisin jos lähdemme johonkin niin käytän enemmän aikaa ehostamiseen.
kuvaMeikkaaminen on itseasiassa todella kivaa, sillä voi kokeilla erilaisia värejä ja tyylejä. Syy tälläytymiseen ei ole pelkästään se, että haluaa näyttää jonkun silmissä hyvältä vaan se, että tuntee itsensä hehkuvan. Vaikka pitäisi itseään kauniina ilman meikkiäkin niin on silti ihanaa tälläytyä välillä.

Miesten on varmaan vaikea ymmärtää miksi naiset käyttävät aikaansa meikkaamiseen. Monesti parisuhteessa miehet sanovat naisille, ettei hänen tarvitsisi meikata. Olen ajatellut kuinka ihanaa on kuulla tuollaista. Mielestäni naisten täytyy kuitenkin muistaa se, että oman miehenkin on kiva nähdä naisensa välillä tälläytyneenä.

Kokeilin AVONin huulipunaa (kuvassa ennen ja jälkeen) johon rakastuin. Minulle ei sovi liian punaiset tai liian kirkkaat vaan neutraalimmat esim. Rosa tai Nude sävyt ja siksi olenkin aiemmin kartellut huulipunia ja käyttänyt enemmän huulikiiltoa. Nyt tiedän, että minullekin sopii huulipuna kunhan väri on valittu oikein. Deittisirkus ja AVON finland on yhteistyössä ja saammekin Sinkkubileisiin naisille huulipunia. Minusta se on todella mahtava juttu, sillä kuuluuhan laittautuminen parisuhteeseen ja hyvinvointiin.

Tänään perjantaina 25.9. Tampereella Bar K:ssa Deittisirkus Sinkkubileissä klo 22.00 alkaen, 100 ensimmäistä naista saa valita huulipunan neljästä eri sävystä. Lisäksi pikadeittaajat saavat deodorantit, deittisession päätteeksi. Mieheni kokeili deodoranttia ja kehui tätä parhaimmaksi mitä on koskaan käyttänyt. Tule kokemaan, ihastumaan, tykästymään ja ennen kaikkea nauttimaan.

Terkuin
Deittiprinsessa Jenni

kuvaNimi: Jenni
Asuu: Järvenpäässä
Ikä: 21 v
Sivilisääty: Seurustelee
Horoskooppi: Vesimies
Lempiruoka ja juoma: Pinaattikeitto ja maito
Parasta elämässä on: Ihmiset
Tylsintä elämässä on: Ankeus
Motto: Rakkaus ja viha kävelevät käsikädessä