En käy koskaan kampaajalla ja värjään juurikasvuni noin kerran kuussa. Nyt tein poikkeuksen ja repäsin. Olen sitä tyyppiä, että kun kerran tehdään tai hankitaan jotain, niin sen voi sitten tehdä kunnolla. Siten että muutkin huomaavat eron vanhaan.kuva 1-23

Annoin kampaajalle vapaat kädet ja hän ehdotti, että miten olisi sininen? Minä reippaana tyttönä vastasin, että joo sehän voisi olla hauska idea! Oma tukkani on normi suomalaisen hiirenharmaa ja hiuslaatukin aika ohut. Kampaaja laittoi minulle vähän myös mustaa tuuhennusta ja olin ihan ällikällä lyöty. Hommaan meni vain noin tunti ja tekotukka oli aivan kuin omani ja erittäin kevyt. Itselläni oli entuudestaan mielikuva raskaista ja kuumista lisähiuksista, mitä en ikinä ottaisi. Lopputulos oli todellakin muuta.

Niinpä haluan rohkaista muitakin hiustenlaittohommiin ja erityisesti sinkkunaisia. Pitkiä hiuksia pidetään edelleenkin naisellisena ja seksikkäinä. Erilaisten tutkimusten ja kyselyiden mukaan miehet suosivat pitkähiuksisia naisia. ”JOO-JOO EI NAISEN TARVI LAITTAA PITKÄÄ TUKKAA MIELLYTTÄÄKSEEN MIESTÄ, MUTTA JOS HALUAA MAHDOLLISESTI LISÄTÄ ULKOISTA VIEHÄTYSVOIMAANSA JA ITSEKIN TYKKÄISI PITKÄSTÄ TUKASTA, NIIN MIKSEI?”

Mahtavaa, että kuka vaan voi hankkia nopeallakin aikataululla pitkähköt upeat hiukset! Tosin yksittäinen asia, on se sitten pitkät hiukset, isot tissit tai suuret silmät ei yksistään tee kenestäkään kuumaa kissaa, mutta hiukset tukevat kokonaisuutta.

Jääkaappihan on hyvä esimerkki siitä, että sisäpuolella on enemmän merkitystä kuin ulkokuorella! Tosin ennen kuin jääkaappi hankitaan, niin täytyy ottaa mitat, tarkistaa tekniset ominaisuudet ja visuaalisuus suhteessa tulevaan ympäristöön. Elämä on erilaisten asioiden punnitsemista ja päätösten tekoa, kullakin omat painonsa vaakakupissa.

Itse asun Järvenpäässä ja kiitokset tukasta ystävälleni Stiinalle ala  Salon-KI. Kampaajan homma on taidetta ja käsityötä parhaimmillaan! Järvenpään Koronassa on ensi perjantaina Deittisirkus sinkkubileet, pyysin sitten Stiinankin messiin. Aina kun valitetaan, että sinkuille elämä on niin kallista, niin Stiina ottaa tarjousflaierit messiin! Tarjoukset VAIN SINKUILLE; sinkkunaisille esim. tuhkimohoito kampaamopalvelun yhteydessä veloituksetta.kuva 5-17kuva 3-20kuva 4-17

Linkkejä liittyen miehiin ja pitkiin hiuksiin:

http://www.voice.fi/suhteet/miksi-miehet-suosivat-pitkahiuksisia-naisia-miehet-vastaavat/4/47091

http://www.city.fi/blogit/7/lyhyttukkaiset+naiset/125969

http://www.terve.fi/blogit/henry-laasanen/naisten-hiusten-markkina-arvojarjestys

 

 

Viehättävää tiistaita kaikille!

Terkuin:
Deittikuningatar Anna
www.deittisirkus.fi